MINDEN AMI BÉR, MINDEN AMI SOFŐR BÉRSZÁMFEJTÉS

 Bérszámfejtés

Vállaljuk szállítmányozó cégek és más tevékenységi körbe tartozó cégek bérszámfejtését, társadalombiztosítással  kapcsolatos teendőit.

Kérheted céged személyre szabott árajánlatát a következő szolgáltatásainkra: könyvelés, bérszámfejtés (AETR hatálya alatt lévő munkavállalók bérszámfejtése, más néven sofőr bérszámfejtés).

Szeretnéd tudni, hogyan végezzük és milyen adatok alapján számfejtjük sofőrjeinket?

Szeretnéd tudni, hogyan dolgozunk, és más cégeknek miért érte meg kiszervezni a bérszémfejtést?

 

Sofőr bérszámfejtés


A Munka Törvénykönyve mellet más ágazati, szakmai sajátosságoknak, jogszabályokat is figyelembe kell venni.
nemzetközi közúti fuvarozást végző járművek személyzetének meg kell felelni az Európai Megállapodás (AETR) kihirdetéséről szóló 2001. évi IX. törvénynek.
Az Országgyűlés a nemzetközi közúti fuvarozást végző járművek személyzetének munkájáról szóló Európai Megállapodást (AETR), valamint annak módosításait egységes szerkezetben e törvénnyel hirdette ki.
Az (AETR) megállapodást az egyes Szerződő Felek területén minden olyan nemzetközi közúti fuvarozásra alkalmazni kell, amelyet az illető Szerződő Fél vagy bármely másik Szerződő Fél területén bejegyzett járművel végeznek.
A fuvarozásban azonban nem csak az AETR  jogszabályt kell figyelembe venni.
A fuvarozást érintő jogszabályok útvesztőjében nem könnyű eligazodni úgy, hogy közben a könyvelőjüknek a saját szakterületén is meg kell felelnie a folyamatos jogszabályi környezetnek.
Fejlesztés nélkül vagy éppen hozzáértő személyek nélkül nem tud költséget csökkenteni, ezért célszerű a bérszámfejtési feladatokat egy folyamatosan naprakész partnerre bízni, aki ismeri a tevékenységgel kapcsolatos feladatokat, változó jogszabályokat.
Ha  valamiben bizonytalan, nem talál kérdésére választ,  bírságot kapott és nem tudja hogyan tovább, hiányoznak dokumentumai vagy nem a hatályos jogszabályoknak megfelelőek, Önnek pedig nincs ideje vele foglalkozni keressen meg bennünket, megoldjuk vállalkozásának munkaügyi, bérszámfejtési és társadalombiztosítási feladatait.
 

NEM LEHET NEM ÉSZREVENNI!

Nem lehet nem észrevenni, hogy szeretjük a szakmánkat, és a logisztika világát.
Tudják azok a cégek is akik már megbíztak bennünk, hogy számukra a lehető legjobbat nyújtjuk a könyvelés és a bérszámfejtés területén.
Több évtizedes gyakorlatunknak és tapasztalatunknak köszönhetően számos kezdő vállalkozást indítottunk el  a gazdasági élet futópályáján.


 
sofőr bérszámfejtés

KISZERVEZÉS A BÉRBEN

Kinek éri meg a kiszervezés (outsourcing)?

A bérszámfejtés kiszervezését azoknak ajánljuk, akik költséghatékonyságot szeretnének elérni a bérügyvitel területén.
Szeretnének folyamatos szakmai támogatást és tanácsadást biztosítani vállalkozásuk számára.
Speciális foglalkoztatási formák, egyedi juttatások bérügyviteli feladatait kiszámítjuk. (pótlékok, napidíj, üzemanyagmegtakarítás)
Igény esetén segítséget nyújtunk emberi erőforrás gazdálkodás programjának kidolgozásában és működtetésében, munkaügyi statisztikák készítésében.
A rendszeresen elvégzendő bérszámfejtés teendők és társadalombiztosítási feladatok mellett cafeteria kezelését is vállaljuk.
Vállalkozása munkavállalóival kapcsolatos munkaügyi ügyintézés és adminisztrációs feladatait  és adóhatósági képviseletét is ellátjuk.
Bérszámfejtő rendszerünk, együttműködik az összes jelentős vállalatirányítási rendszerrel, illetve megoldható más számviteli rendszerekkel való összeköttetése is.
Vállalkozása munkavállalóival kapcsolatos munkaügyi ügyintézés és adminisztrációs feladatait ellátjuk, amennyiben szükséges a munkavállalóinak közvetlen elérési lehetőséget biztosítunk.

Miért éri meg a kiszervezés (outsourcing)?

Az outsourcing szolgáltató és a megbízó között létrejövő szerződés pontosan meghatározza a outsourcing tevékenységet ellátó cég feladatkörét és felelősségét.
Nem szükséges különböző könyvelő, tárgyi eszköz, számlázó vagy egyéb szoftver licencek megvásárlása, ill. bérlése, ezáltal csökkenek az informatikai beruházási, személyzeti bér- és képzési költségek, a könyveléshez kapcsolódó mindennemű adminisztrációs terhek, irodai rezsiköltségek.
Megszűnik a vállalkozás esetleges alkalmazottaktól való függősége, hiszen a könyvelés kiszervezésnek köszönhetően cégünk biztosítja az esetlegesen szükséges helyettesítést és ezzel az állandó magas szintű szolgáltatást.
Biztosítottá válik a naprakészség a törvények, jogszabályok területén.
Kiemelkedő figyelmet fordítunk a folyamatos, havi rendszerességű továbbképzéseken való részvételre.
Növelhető a diszkréció azáltal, hogy bizalmas adatokhoz (pl. az alkalmazottak béradataihoz) való illetéktelen hozzáférés kizárható.
Vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen árajánlatot még ma!
Munka Törvénykönyve

A Munka Törvénykönyve és ágazati törvények összehangolása

Munkaszerződéseit, munkaköri leírásait aktualizálni, a változásokról naprakészen tájékoztatni, a szükséges módosításokat elkészíteni.

Bérszámfejtési feladatait elkészíteni az Ön által megadott személlyel vagy könyvelőjével kapcsolatot tartani.

Az Ön igényei szerint együttműködünk és kapcsoltatott tartunk tachográf kiértékelő szakemberekkel, ezzel is megkönnyítve könyvelője terhét.

Együttműködés menete

 
Minden hónap végén Ön elküldi számunkra a könyveléshez, bérszámfejtéshez szükséges adatokat, és mi a rendelkezésünkre bocsátott információknak alapján elkészítjük azt Önnek.
Az adatok elküldését megteheti bármely formában, amely az Ön számára a legkényelmesebb és igényeinek megfelel. Használjuk az informatika adta lehetőségeket ügyfeleinkkel a zárt csatornán történő online kapcsolattartásra.
Amennyiben van cégének zárt integrált rendszere mi magunk elkészítjük a feldolgozandó adatokat, akár távoli asztali kapcsolat formájában a kívánt számfejtést is elvégezzük az Ön által meghatározott bérprogramban, vagy az adatok megküldését követően megkezdjük a feldolgozást.
A havi zárást követően az Ön kérésének megfelelően a kijelölt felelős személy részére elektronikus formában megküldjük a bérjegyzékeket, bérösszesítő listákat. A bérlisták megküldését követően, miután Ön azt jóváhagyta, elkészítjük igény szerint a banki utalásokat és a havi bevallásokat.
Célunk, hogy ügyfeleink részére munkaügyi feladatok ellátása során, folyamatos szakmai tanácsokat adjunk, amelyek a későbbiekben teljes mértékben megkönnyíti a gazdálkodásukat.
Szükség esetén, a helyszínen való megjelenéssel biztosítjuk a zökkenőmentes ügyintézést.
 
A biztonság és diszkréció is fontos szempont.
Miután kifejezetten bizalmi jellegű információk keletkeznek e tevékenység során nagyon fontos, hogy ezek ne kerüljenek illetéktelen félhez.
Üzleti partnereim, hozzájárulása részemről elengedhetetlen feltétele a honlapon való megjelentésüknek, mivel nem csak bérszámfejtési kérdésében keresnek meg, hanem egyéb szakmai kérdéseikkel is. 
 

Ha bármi kérdése van
+36(30)308-7506
Hívjon minket bátran!

Aetrbérszámfejtés

Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

 

Kapcsolat

+36-30-308-7506

infoberszamfejtes (kukac) gmail.com