Bérszámfejtés (AETR munkaidő), Könyvelés, Bér és TB szolgáltatások

SOFŐR BÉRSZÁMFEJTÉS

Vállaljuk szállítmányozó cégek és más tevékenységi körbe tartozó cégek bérszámfejtését, társadalombiztosítással kapcsolatos teendőit.

Vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen árajánlatot még ma!

A Munka Törvénykönyve mellet más ágazati, szakmai sajátosságoknak, jogszabályokat is figyelembe kell venni.

A nemzetközi közúti fuvarozást végző járművek személyzetének meg kell felelni az Európai Megállapodás (AETR) kihirdetéséről szóló 2001. évi IX. törvénynek.

Az Országgyűlés a nemzetközi közúti fuvarozást végző járművek személyzetének munkájáról szóló Európai Megállapodást (AETR), valamint annak módosításait egységes szerkezetben e törvénnyel hirdette ki.

Az (AETR) megállapodást az egyes Szerződő Felek területén minden olyan nemzetközi közúti fuvarozásra alkalmazni kell, amelyet az illető Szerződő Fél vagy bármely másik Szerződő Fél területén bejegyzett járművel végeznek.

A fuvarozásban azonban nem csak az AETR  jogszabályt kell figyelembe venni.

A fuvarozást érintő jogszabályok útvesztőjében nem könnyű eligazodni úgy, hogy közben a könyvelőjüknek a saját szakterületén is meg kell felelnie a folyamatos jogszabályi környezetnek.

Fejlesztés nélkül vagy éppen hozzáértő személyek nélkül nem tud költséget csökkenteni, ezért célszerű a bérszámfejtési feladatokat egy folyamatosan naprakész partnerre bízni, aki ismeri a tevékenységgel kapcsolatos feladatokat, változó jogszabályokat.

Ha  valamiben bizonytalan, nem talál kérdésére választ,  bírságot kapott és nem tudja hogyan tovább, hiányoznak dokumentumai vagy nem a hatályos jogszabályoknak megfelelőek, Önnek pedig nincs ideje vele foglalkozni keressen meg bennünket, megoldjuk vállalkozásának munkaügyi, bérszámfejtési és társadalombiztosítási feladatait.

 

 

 

A bérszámfejtés kiszervezését azoknak ajánljuk, akik költséghatékonyságot szeretnének elérni a bérügyvitel területén. Szeretnének folyamatos szakmai támogatást és tanácsadást biztosítani vállalkozásuk számára.

Speciális foglalkoztatási formák, egyedi juttatások bérügyviteli feladatait kiszámítjuk. (pótlékok, napídíj, üzemanyagmegtakarítás)

Igény esetén segítséget nyújtunk emberi erőforrás gazdálkodás programjának kidolgozásában és működtetésében, munkaügyi statisztikák készítésében.

A rendszeresen elvégzendő bérszámfejtés teendők és társadalombiztosítási feladatok mellett cafeteria kezelését is vállaljuk.

Vállalkozása munkavállalóival kapcsolatos munkaügyi ügyintézés és adminisztrációs feladatait  és adóhatósági képvíseletét is ellátjuk.

Bérszámfejtő rendszerünk, együttműködik az összes jelentős vállalatirányítási rendszerrel, illetve megoldható más számviteli rendszerekkel való összeköttetése is.

Vállalkozása munkavállalóival kapcsolatos munkaügyi ügyintézés és adminisztrációs feladatait ellátjuk, amennyiben szükséges a munkavállalóinak közvetlen elérési lehetőséget biztosítunk.