Bemutatkozás

A legtöbb könyvelő irodával ellentétben mi együtt élünk és gondolkodunk ügyfeleinkkel, a változásokról, lehetőségekről időben, teszünk javaslatot az optimális megoldásra. 
Cégvezető számára fontos, hogy olyan könyvelője legyen akivel szakmailag megértik egymást és a vállalkozását jog- és adóbiztonságban tudhassa.
A jól működő vállalkozás alapját, a folyamatos, előre tervezhető és megfelelően végrehajtásra kerülő stratégia részét képező fejlesztések képezik.
Sok éves tapasztalat alapján tisztába vagyunk, a szektoron belüli eltérésekkel, az azonos tevékenységet végző cégek közötti különbségekkel. 
Munkánk során az aktuális jogszabályok betartása mellett minden ügyfelünk esetében figyelembe vesszük a vállalkozás sajátosságait.

Együtt az úton veled, amikor céget építünk neked 

Lean menedzsment a szolgáltatásban

Munkánk során a kis- és középvállalatok hatékonyságát is jelentős mértékben képesek vagyunk javítani a veszteségek azonosításával, és minimalizásával növelni a termelési folyamat hatékonyságát.

Kaizen szemlélet a szolgáltatásban

A partereink alapvevő igényeiből indulunk ki, és keressük a probléma forrását. A fejlesztési lehetőségeket kihasználva lépésről-lépésre haladunk a megvalósításban.

Küldetésünk

Azon kis és középvállalatok segítése, akik képesek felismerni a fejlesztésekben rejlő potenciált és szeretnének ebből profitálni,

Szakértelem, tapasztalat


Legyen szó könyvelésről, bérszámfejtésről, tanácsadásról vagy cégalapításról, az ügyfélközpontú hozzáállásunk segít céljai megvalósításában.

Kreatív, proaktív hozzáállás

Szállítmányozási területen dolgozó szakemberek nagyon jól tudják, hogy vannak helyzetek mikor nagyon gyorsan kell " újratervezni"  egy váratlan esemény miatt a folyamatokat mi ebben is partnerek vagyunk.
 

Minőség, partnerség 

Elkötelezzetek vagyunk a minőségi szolgáltatás és a naprakész tudás mellett. Hozzáállásunkkal,  partnereink rendszeres és teljes körű tájékoztatásával érjük el ügyfeleink elégedettségét és segítjük elő fejlődésüket.

Aetrbérszámfejtés

Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

 

Kapcsolat

+36-30-308-7506

infoberszamfejtes (kukac) gmail.com