ONLINE KÖNYVELÉS,BÉRSZÁMFEJTÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÓ CÉGEK RÉSZÉRE


Online könyvelés, bérszámfejtés egyszerűen problémamentesen

A könyvelés és a bérszámfejtés nagyon leegyszerűsítve adatok bekéréséről, majd az azokból kiszámolt eredmények visszaküldéséről szól, bár ennél természetesen lényegesen összetettebb munkáról van szó.
A könyvelő az adatokon túl dokumentumokkal is dolgozik, és persze tisztában van az ezekre vonatkozó törvényi előírásokkal, illetve szabályokkal is. 
Egy vállalkozónak, aki igénybe veszi a könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatásokat, szintén nincs sok ideje arra, hogy naponta akár többször is felkeresse a könyvelőjét, hiszen az üzleti partnerekkel való tárgyalás, a munka koordinálása és a vállalkozás ügyeinek intézése lefoglalja őt egész nap. 
Szerencsére az internetet éppen arra fejlesztették ki, hogy nagy távolságra lehessen vele adatokat továbbítani, és a bérszámfejtéshez, illetve a könyvelés elvégzéséhez nincs is szükség másra. Az adatok és a digitalizált dokumentumok akár egy e-mailben is elküldhetőek, majd feldolgozás után vissza, és csak különleges esetekben van szükség személyes találkozóra, vagy a papíralapú dokumentumok postai kézbesítésére.
Amennyiben olyan könyvelőt keres, akivel megoldhatja az online együttműködést, válasszon bennünket! Ránk bízhatja cége könyvelését, bérszámfejtést is, és működő internetkapcsolaton túl semmi egyébre nem lesz szüksége a sikeres együttműködéshez. Ha igénybe venné szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! 

Imádjuk a munkánk, erről árulkodik az elhivatottságunk
Online könyvelés, bérszámfejtés

Online könyvelés, bérszámfejtés

Minden hónap végén kell elküldeni számunkra a könyveléshez, bérszámfejtéshez szükséges adatokat, illetve az esetleges változásokat. Ez bármilyen formában megoldható, ami ügyfeleink számára a legkényelmesebb: táblázatban, beszkennelt dokumentumként, vagy akár közvetlenül egy e-mailben.
A dokumentumok beérkezését követően a törvényi jogszabályoknak megfelelően kezdjük meg az adatok feldolgozását. A munka elvégzése után elektronikus úton küldjük el a könyveléssel, bérszámfejtéssel kapcsolatos listákat.
Helyszíni könyvelés választásakor az Ön telephelyén, illetve irodájában végezzük el a könyvelést Amennyiben vállalkozása paraméterei alapján úgy véli, hogy nem szükséges főállású könyvelőt alkalmaznia, ám Ön számára fontos, hogy a könyvelés a helyszínen történjen, az iratok és bizonylatok pedig helyben maradjanak, akkor a helyszíni könyvelés a lehető legjobb választás.
Projektmunka egy speciális feladat elvégzéséhez végzett közös eredmény érdekében létrehozott feladat, amelyet szívesen végzünk cégénél, akár könyveléssel, bérszámfejtéssel összekötve.

Papírmentes iroda

Egyelőre még vágyálom, hogy nincs papír az irodában, ezért nagy előnybe részesítjük az informatikát és igyekeztünk úgy átalakítani a folyamatokat, hogy a dokumentumok sokszorosítása, felesleges kinyomtatása a lehető legkisebb legyen. Kérlek, segítsd a munkánkat, és amit lehet küldj online.

Iroda nálad

A papírmentes iroda további előnye, hogy megszűnik a helyhez kötöttség, szívesen dolgozunk a te irodádban veled együtt neked a te céljaidért. Tudjuk, hogy időt szabadítunk fel számodra azzal, hogy igazodunk a terveidhez, mert hiszünk benned és a céljaidban.

Pdf-számla e-mailben

Papír alapú számla helyett pdf-számla e-mailben. Partnereinknek már több éve lehetőségük van arra, hogy számláikat pdf-dokumentumként, e-mailben fogadjuk. Ez a megoldás nem csak gyorsabb és környezetbarátabb, hanem azonnal feldolgozható.

Környezetünk védelme

A folyamatos fejlesztésekkel, online könyveléssel és bérszámfejtéssel a rendszerekre való felcsatlakozás mind azt szolgálja, hogy a lehető legkevesebb papírt használjuk.
Szeretnénk ha együttműködésünk során csatlakoznál hozzánk.

Aetrbérszámfejtés

Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

 

Kapcsolat

+36-30-308-7506

infoberszamfejtes (kukac) gmail.com