Bérszámfejtés (AETR munkaidő), Könyvelés, Bér és TB szolgáltatások

ONLINE EGYÜTTMŰKÖDÉS

 

 A mi feladatunk:

A Munka Törvénykönyve és ágazati törvények összehangolása.

Munkaszerződéseit, munkaköri leírásait aktualizálni, a változásokról naprakészen tájékoztatni, a szükséges módosításokat elkészíteni.

Bérszámfejtési feladatait elkészíteni az Ön által megadott személlyel vagy könyvelőjével kapcsolatot tartani.

Az Ön igényei szerint együttműködünk és kapcsoltatott tartunk tachográf kiértékelő szakemberekkel, ezzel is megkönnyítve könyvelője terhét.

 

Együttműködés menete:

Minden hónap végén Ön elküldi számunkra a könyveléshez, bérszámfejtéshez szükséges adatokat, és mi a rendelkezésünkre bocsátott információknak alapján elkészítjük azt Önnek.

Az adatok elküldését megteheti bármely formában, amely az Ön számára a legkényelmesebb és igényeinek megfelel. Használjuk az informatika adta lehetőségeket ügyfeleinkkel a zárt csatornán történő online kapcsolattartásra.

Amennyiben van cégének zárt integrált rendszere mi magunk elkészítjük a feldolgozandó adatokat, akár távoli asztali kapcsolat formájában a kívánt számfejtést is elvégezzük az Ön által meghatározott bérprogramban, vagy az adatok megküldését követően megkezdjük a feldolgozást.

A havi zárást követően az Ön kérésének megfelelően a kijelölt felelős személy részére elektronikus formában megküldjük a bérjegyzékeket, bérösszesítő listákat. A bérlisták megküldését követően, miután Ön azt jóváhagyta, elkészítjük igény szerint a banki utalásokat és a havi bevallásokat.

Célunk, hogy ügyfeleink részére munkaügyi feladatok ellátása során, folyamatos szakmai tanácsokat adjunk, amelyek a későbbiekben teljes mértékben megkönnyíti a gazdálkodásukat.

Szükség esetén, a helyszínen való megjelenéssel biztosítjuk a zökkenőmentes ügyintézést.

 

biztonság és diszkréció is fontos szempont:

Miután kifejezetten bizalmi jellegű információk keletkeznek e tevékenység során nagyon fontos, hogy ezek ne kerüljenek illetéktelen félhez.

Üzleti partnereim, hozzájárulása részemről elengedhetetlen feltétele a honlapon való megjelentésüknek, mivel nem csak bérszámfejtési kérdésében keresnek meg, hanem egyéb szakmai kérdéseikkel is. 

Vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen árajánlatot még ma!