Bérszámfejtés (AETR munkaidő), Könyvelés, Bér és TB szolgáltatások

KISZERVEZÉS A BÉRBEN

Nekem az mondták nem lehet……!

Sokszor hallottam, a cégvezetők részéről nem lehet a bérszámfejtést kiszervezni, mert akkor nem lesz jó, nem úgy lesz… stb. Sokszor megkapom, hogy csak cégen belül lehet bérszámfejtést végezni.

Rendszerint ekkor visszakérdezek a cégvezetőtől Önnek van okos telefonja, a válasz mindig Igen, és mit szokott vele csinálni? Hát mindent……! Ezzel a telefonnal külföldről is haza tud telefonálni?              - kérdezem, ekkor látom a teljes értetlenséget a szemekből és gondolom, ilyenkor valamilyen gondolat végigfut egyesek fejében, és gondolkodnak, hogyan is válaszoljon a kérdésemre, hogyan is fogalmazza, magyarázza meg, ezt a kínos kérdést.

Legtöbbször röviden válaszol, - persze lehet, hisz ez már alap. És ezzel legtöbbjük lezárja a kérdést.

IGEN EZ MÁR ALAP, HOGY LEHET A BÉRSZÁMFEJTÉST TÁVOLRÓL IS VÉGEZNI.

Sok cégvezetőben fel sem merül, hogy informatika gyors változása ma már lehetővé teszi, hogy egyes munkafolyamatok távolról ugyanúgy teljes mértékben megoldhatóak. 

Úgy ahogy Önnek az országhatáron kívülről történő telefonálás természetes, nekünk úgy természetes, hogy a bérszámfejtés nem házon belül van, és egyes eszközöket GPS, tachográfot, üzenő paneleket, nem az cégének irodájából érjük el. 

Mi ebben az előny, nincs rezsiköltsége, nincs szoftverköltsége, nincs bérköltsége.  Ami van egy munkatárs, aki az Ön cégének, Önnek és Ön munkatársaival együtt dolgozik az informatika által adott lehetőségeken keresztül. 

Jelenleg több cégvezetőnek tudtuk ezen a példán keresztül bemutatni miért érdemes velünk dolgozni.

 

Bérszámfejtés kiszervezés, outsourcing

 Célkitűzésünk, hogy outsourcing szolgáltatásainkkal személyre szabott, ügyfélközpontú megoldást nyújtsunk partnereink részére, így Ön csökkentheti költségeit, időt és energiát takaríthat meg, melyet a tevékenységi körére tud fordítani, ezáltal fokozni tudja hatékonyságát.

Az ügyviteli feladatok közül a bérszámfejtés kiszervezése a legjelentősebb, és az elmúlt évek alatt folyamatosan növekvő tendenciát mutat.

Az egyre növekvő költséghatékonysági kényszer, jelentős változásokat eredményezett ezekben az arányokban.

A költséghatékonyság mellett a megbízó vállalatok a külső szolgáltató legnagyobb hozzáadott értékének a jogszabályi környezet naprakész ismeretét tekintik.

A bérszámfejtés kiszervezése gyakran automatikusan a belső vállalati folyamatok korszerűbbé válását is eredményezi. Számos cégnél már papírmentesen zajlik a bérlapok kiadása, és egyre inkább elterjedtté válik a szabadságok igénylésének és jóváhagyásának elektronikus rendszere is. A feldolgozásra váró adatok összegzése és továbbítása is jellemzően online módon zajlik.

Önnek lehetősége van külső forrás igénybevételére, mely keretében felelősségét szakértőkre bízhatja, csökkentve az ezzel kapcsolatos kockázatokat.

Cégünk bérszámfejtési és humánügyviteli (outsourcing) megoldást nyújthat Önnek. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező dolgozói hátterünk biztosítja ügyfeleink számára hatályos jogszabályoknak való megfelelőséget.


Miért éri meg a kiszervezés (outsourcing)?


Az outsourcing szolgáltató és a megbízó között létrejövő szerződés pontosan meghatározza a outsourcing tevékenységet ellátó cég feladatkörét és felelősségét.Nem szükséges különböző könyvelő, tárgyi eszköz, számlázó vagy egyéb szoftver licencek megvásárlása, ill. bérlése, ezáltal csökkenek az informatikai beruházási, személyzeti bér- és képzési költségek, a könyveléshez kapcsolódó mindennemű adminisztrációs terhek, irodai rezsiköltségek.

Megszűnik a vállalkozás esetleges alkalmazottaktól való függősége, hiszen a könyvelés kiszervezésnek köszönhetően cégünk biztosítja az esetlegesen szükséges helyettesítést és ezzel az állandó magas szintű szolgáltatást.

Biztosítottá válik a naprakészség a törvények, jogszabályok területén.

Kiemelkedő figyelmet fordítunk a folyamatos, havi rendszerességű továbbképzéseken való részvételre.

Növelhető a diszkréció azáltal, hogy bizalmas adatokhoz (pl. az alkalmazottak béradataihoz) való illetéktelen hozzáférés kizárható.

Vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen árajánlatot még ma!