Bérszámfejtési szolgáltatásaink

  
Vállaljuk az ország bármely pontján lévő vállalkozás  bérszámfejtését, társadalombiztosítási ügyeit, legyen az sofőr vagy egyéb munkakörben foglalkoztatott munkavállaló.

Bérszámfejtési és társadalombiztosítási szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy ügyfeleink igényét magas színvonalon tudjuk kiszolgálni.
A bérszámfejtés egy összetett szakma, sokrétű tudást igényel. Sok éves tapasztalat alapján tisztába vagyunk, a szektoron belüli eltérésekkel, az azonos tevékenységet végző cégek közötti különbségekkel. Munkánk során az aktuális jogszabályok betartása mellett minden ügyfelünk esetében figyelembe vesszük a vállalkozás sajátosságait.

bérszámfejtés keretében meghatározásra kerülnek a dolgozók vagy egyéb jogviszonyban közreműködő magánszemélyek juttatásai, az abból levonandó adó és járulékok, illetve azok alapján fizetendő, a kifizetőt terhelő kötelezettségek. 
 A bérszámfejtő optimális munkája nagy összegű adó és járulékmegtakarítást eredményez szinte mindig.

 

A bérszámfejtés kiszervezése kapcsán a mi feladatunk
 

 • bérszámfejtés, szabadságok, túlórák, megbízási díjak nyilvántartása,
 • bérpótlékok, juttatások számfejtése,
 • napidíjszámítás, fogyasztási normaszámítás,
 • dolgozói levonások kezelése,
 • TB ügyintézés, (táppénz, csed, gyed, apanapok stb)
 • járulékok egyeztetése, havi fizetendő járulék lista készítése,
 • jövedelemigazolások elkészítése,
 • leendő munkavállalóval való adategyeztetés,
 • munka-szerződések, nyomtatványok elkészítése,
 • be- és kijelentések, igazolások elkészítése, 
 • könyvelés részére bérfeladás készítése, 

E-nyomtatványok használatának előnyei

Rendszerünk alkalmas az e-nyomtatványok küldésére. Igény szerint elektronikus úton küldjük a munkavállaló részére a bérlapot,  így  ezzel sem kell foglalkoznia, biztos lehet benne a dolgozói megkapták a bérről a kimutatást. Ismerje meg a bérszámfejtés keretein belül a rendszer előnyét.
 
Online rendszer-összeköttetéseket biztosítunk ügyfeleinkkel, modern, papírmentes, önkiszolgáló szoftveres megoldásokat alkalmazunk (e-munkaidő, e-bérjegyzék, e-cafeteria).

Vegye igénybe bérszámfejtési szolgáltatásainkat 


Tevékenységünk során  kiszámoljuk a  dolgozót megillető munkabért,a személyi jellegű egyéb kifizetéseket, juttatásokat, járulékokat illetve a különböző levonásokat is.

A bérszámfejtési feladatok komplex ellátása mellett magas szintű szakmai támogatást nyújtunk.

Feladataink közé tartozik még a havi bevallások adatszolgáltatások elkészítése,  munkavállalókkal kapcsolatos bejelentések elkészítése és továbbítása a különféle hatóságok felé. 

Könyvelői szoftverünk felé főkönyvi feladások készítése, továbbá a havi munkabér, adó és járulék átutalási megbízások teljesítése, kimutatások és költség-tervezetek készítése.

A  társadalombiztosítási ellátások igénylése és ügyintézése az egészségbiztosító pénztár felé, a társadalombiztosítási kifizetőhelyi teendők ellátása, valamint a havi bérjegyzékek küldése elektronikus úton a munkavállalóknak, jelszó védelemmel ellátva.

Együttműködésünk során folyamatosan törekszünk arra, hogy költséghatékony bérszámfejtési megoldásokat kínálunk a velünk együttműködő partnereink részére. 

Online rendszer-összeköttetéseket biztosítunk ügyfeleinkkel, modern, papírmentes, önkiszolgáló szoftveres megoldásokat alkalmazunk (e-munkaidő, e-bérjegyzék, e-cafeteria).

Meglévő partnereink előnyként értékelték, hogy ügyfeleink részére személyes kapcsolattartást biztosítunk, nem találják magukat minden telefonhívásnál másik bérszámfejtő kollégával.

Naprakész információval rendelkezünk ezen a területen, tájékozottak vagyunk az aktuális törvényekkel kapcsolatban, ezért szívesen levesszük válláról a terhet. 
 

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, hogy minél előbb elkezdődhessen a közös együttműködésünk!

 

Aetrbérszámfejtés

Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

 

Kapcsolat

+36-30-308-7506

infoberszamfejtes (kukac) gmail.com