ONLINE KÖNYVELÉS KÖZÚTI ÁRUFUVAROZÓ CÉGEK RÉSZÉRE

Hogyan nyújtjuk online könyvelőirodai szolgáltatásunkat?

Online könyvelőirodai szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, de még nem tudja, hogy mi alapján döntsön? 
Nem elhanyagolható szempont, hogy könyvelő irodánk belföldi és nemzetközi árufuvarozásban tevékenykedő vállalkozások számára nyújt  távkönyvelés keretén belül könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatást.
A mai világban nincs rosszabb  annál, mikor a cég vezetője és könyvelője nem egy nyelvet beszél. Nálunk ez nem fordulhat elő, mert több éve a fuvarozáson belül végzünk vállalkozások számára online könyvelési szolgáltatást.

A kérdés nagyon egyszerű: mit is kell tudnia egy igazán naprakész és profi könyvelőirodának ahhoz, hogy az ügyfelek számára nélkülözhetetlen legyen?
Legyen szó online, vagy a helyszínen végezhető könyvelésről, bérszámfejtésről vagy egyéb adózási kérdésekről a legfontosabb, hogy a cégvezető részére fuvarozással,  szállítmányozással kapcsolatos  pénzügyi helyzetéről  naprakész információt nyújtson.

Előnyt jelent ha  olyan haladó szellemiségű, folyamatosan fejlesztő újító technológiával rendelkező könyvelő irodát talál, aki elkötelezett a tevékenysége mellett. Keressen meg bennünket ha olyan tapasztalt, megbízható online könyvelő irodát keres, akivel jó kapcsolatot tud kialakítani  és az árai is beleférnek a költségvetésbe.

Sok esetben az olcsóbb könyvelőiroda idővel drágább lesz vállalkozása számára.
A szállítmányozási szektor könyvelése nem csak a magyar jogszabályokról szól,  a határokon áthúzódó gazdasági események kapcsán,  a nemzetközi transzport és szállítmányozás során sok külföldi partner számláit kell kezelni. Az Európai Uniós és Unión kívüli országból érkező számla könyvelésekor, figyelembe kell venni a környező tagországok adózási változásait is.

A könyveléssel foglalkozó szakemberek nem tehetik meg, hogy csak a képzésükön tanultakra és a tapasztalatokra támaszkodnak, folyamatosan képezni kell magunkat és tájékozódni az aktualitásokról. 
Ez teszi lehetővé, hogy ügyfeleik számára a mindenkori legelőnyösebb megoldásokat tudjuk javasolni. Ehhez kapcsolódóan nem árt, ha a könyvelőiroda rendelkezik némi kreativitással is, hogy megtalálja azokat a lehetőségeket, amikkel a cég ki tudja használni az előnyös megoldásokat a gördülékenyebb működéséhez.
 
Könyvelő irodánk helyszíni és  távkönyvelés keretében is vállalja az ország bármely pontján lévő vállalkozás könyvelését, bérszámfejtését.

Szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy ügyfeleink igényét magas színvonalon tudjuk kiszolgálni.
Sok éves tapasztalat alapján tisztába vagyunk, a szektoron belüli eltérésekkel, az azonos tevékenységet végző cégek közötti különbségekkel. 
Munkánk során az aktuális jogszabályok betartása mellett minden ügyfelünk esetében figyelembe vesszük a vállalkozás sajátosságait.

 

Digitális szintlépés egy szemléletváltás 

online könyvelés

Digitalizáció, mint hatékonyságnövelő tényező

.
Már már digitalizál könyvelőiroda a hatékonyságnövelés terén jelentős hatást gyakorol a kis és középvállalkozások fejlődésében a mindennapi gazdasági ügyviteli feladatok ellátásában.

Több olyan terület van amelyet hatékonyan támogatnak a digitális megoldások és a digitalizációs könyvelés lehetőségek tárháza folyamatosan bővül. A digitalizáció utat nyílt az online könyvelésnek az adatelemzésnek és a távmunkának is


A szállítmányozó,  fuvarozó cégek esetében a digitalizációs eszközök szerepe sokkal nagyobb  szerepet játszik, amennyiben a GPS, tachográfkiértékelő szoftver vagy az üzemanyagszondákat veszem figyelembe.

 
 

Digitalizáció utat nyit a könyvelő irodánkban  

Jelenleg a kisebb szállítmányozó cégek esetében amihez nem tartozik még előírt vezetési idő a furgon sebesség korlátozó jogszabályok ott kevésbé fontos a digitalizált eszközök használata.
 
A nagyobb rakodó felülettel rendelkező terjedelmesebb árut szállító cégek esetében a vezetési és pihenőidők már jogszabályok korlátozzák.  Ebben az esetben elengedhetetlen azoknak az eszközöknek a használata, amelyek lehetőséget nyújtanak a hatékony együttműködésre.

Irodánk már eddig is  ügyfeleink jóvoltából jelenleg is több GPS szoftvercég alkalmazását használja és több tachográfos szakember segíti munkánkat. A digitalizáció vállalat méretenként eltérő nagysággal bír. 

Kezdő vállalkozásoknál vagy kisvállalatok esetében sokszor egyszerűbb kisebb beruházások keretében valósul meg és többször igénybe veszik  könyvelő irodánk szoftveres lehetőségeit. A nagyvállalatok inkább komplex, nagyléptékű beruházásokban gondolkodnak  ebben az esetben  saját szoftverrel rendelkezve a könyvelőirodai szolgáltatásunkat részesítik előnyben.
Könyvelés, adótanácsadás

Távkönyvelés keretén belül minden ügyfélnek jár

Támogató együttműködés

Cégvezetési tanácsadás

Kiemelt figyelem

Pályázati tanácsadás

Pénzügyi, adózási tanácsadás

Helyszíni látogatás

Aetrbérszámfejtés

Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

 

Kapcsolat

+36-30-308-7506

infoberszamfejtes (kukac) gmail.com