ONLINE EGYÜTTMŰKÖDÉS

 

 A mi feladatunk:

A Munka Törvénykönyve és ágazati törvények összehangolása.

Munkaszerződéseit, munkaköri leírásait aktualizálni, a változásokról naprakészen tájékoztatni, a szükséges módosításokat elkészíteni.

Bérszámfejtési feladatait elkészíteni az Ön által megadott személlyel vagy könyvelőjével kapcsolatot tartani.

Az Ön igényei szerint együttműködünk és kapcsoltatott tartunk tachográf kiértékelő szakemberekkel, ezzel is megkönnyítve könyvelője terhét.

 

Együttműködés menete:

Minden hónap végén Ön elküldi számunkra a könyveléshez, bérszámfejtéshez szükséges adatokat, és mi a rendelkezésünkre bocsátott információknak alapján elkészítjük azt Önnek.

Az adatok elküldését megteheti bármely formában, amely az Ön számára a legkényelmesebb és igényeinek megfelel. Használjuk az informatika adta lehetőségeket ügyfeleinkkel a zárt csatornán történő online kapcsolattartásra.

Amennyiben van cégének zárt integrált rendszere mi magunk elkészítjük a feldolgozandó adatokat, akár távoli asztali kapcsolat formájában a kívánt számfejtést is elvégezzük az Ön által meghatározott bérprogramban, vagy az adatok megküldését követően megkezdjük a feldolgozást.

A havi zárást követően az Ön kérésének megfelelően a kijelölt felelős személy részére elektronikus formában megküldjük a bérjegyzékeket, bérösszesítő listákat. A bérlisták megküldését követően, miután Ön azt jóváhagyta, elkészítjük igény szerint a banki utalásokat és a havi bevallásokat.

Célunk, hogy ügyfeleink részére munkaügyi feladatok ellátása során, folyamatos szakmai tanácsokat adjunk, amelyek a későbbiekben teljes mértékben megkönnyíti a gazdálkodásukat.

Szükség esetén, a helyszínen való megjelenéssel biztosítjuk a zökkenőmentes ügyintézést.

 

biztonság és diszkréció is fontos szempont:

Miután kifejezetten bizalmi jellegű információk keletkeznek e tevékenység során nagyon fontos, hogy ezek ne kerüljenek illetéktelen félhez.

Üzleti partnereim, hozzájárulása részemről elengedhetetlen feltétele a honlapon való megjelentésüknek, mivel nem csak bérszámfejtési kérdésében keresnek meg, hanem egyéb szakmai kérdéseikkel is. 

Vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen árajánlatot még ma!

KAPCSOLAT

Acsainé Kovács Júlia

Mobil:
+36 30/308-7506

E-mail:
infoberszamfejtes(kukac)gmail.com

BLOG

Gyakori kérdés

Vállalnak-e más típusú bérszámfejtést is?

Természetesen vállalunk, tisztában vagyunk vele, hogy nem minden munkavállaló tartozik az AETR jogszabály hatálya alá. Részünkről ez egy plusz tudás, hogy tudjuk kezelni az ágazati törvény alapján alkalmazott munkavállalók számfejtését is. Ismerjük az ágazati törvényt, tisztában vagyunk a tachográf adatok jelzéseivel, a vezetési és pihenőidő fogalmával. Rendelkezünk több szolgáltató GPS-rendszerével.  

Hogyan történik a szolgáltató váltás?

Alapesetben felkeressük leendő partnereinket és átbeszéljük a legfontosabb kérdéseket, tájékozódunk a rendelkezésükre álló GPS és egyéb szoftveres rendszerekről. Megbeszéljük az alkalmazottak jelenlegi munkaidejét, tachográf adatok alapján.

Nekem azt mondták.....! Önnek van okos telefonja?

Sokszor megkapom, hogy csak cégen belül lehet bérszámfejtést végezni. Jelenleg is több cégnek számfejtünk úgy, hogy nem ülőnk a munkáltatónál csak a kész anyagot küldjük részére. Nagyon sok cégvezető el sem tudja képzelni, hogy ...... ! Bővebb információnkat a felső menűsor outsoring a bérben menü alatt találja meg.

Mikor történjen a szolgáltató váltás?

Amikor Ön szeretné, nekünk nem okoz problémát az év közbeni váltás. Természetesen akkor amikor Ön felismeri, hogy a könyvelő nem bérszámfejtő, hanem a bérszámfejtés egy külön szakma, ezért azt szeretné, hogy olyan végezze a cégénél a munkaügyi feladatokat aki szakmabeli. Amikor szeretné, hogy a cégénél olyan végezze a bérszámfejtést aki érti a tachográf adatokat, figyelmezteti a sofőrjeit a vezetési és pihenőidő betartásra, és tisztában van a ide vonatkozó jogszabályok.  Amikor a tachográf kiértékeléstől kezdve a járulékbevallásig elkészitve legyen a munkaügyi anyaga.

Milyen formátumban igényelhetőek a listák?

Word PDF Excel (XLS) CSV TXT