PartnerBlog: „Ti akkor csak sofőrt tudtok bérszámfejteni”

PartnerBlog: „Ti akkor csak sofőrt tudtok bérszámfejteni”
2019.09.22.

Új ügyfél megkeresésekor szoktuk ezt a kérdést rendszerint megkapni „ Ti akkor csak sofőrt tudtok bérszámfejteni”

Ilyenkor szoktuk a leendő partnereinket megnyugtatni, mert mi nem csak sofőrt bérszámfejtést tudjuk, hanem minden alkalmazottjának bérszámfejtését ránk bízhatja.

A sofőr bérszámfejtés egy plusz, amely igazából azt takarja, hogy tisztábban vagyunk az ide vonatkozó rendelkezésekkel, jogszabályokkal és ez által az ilyen munkavállalókat foglalkoztató cégeknek is teljeskörű bérszámfejtési szolgáltatást tudunk nyújtani.

Szerintem ilyenkor van az, hogy a telefonvonal végén egy mély megkönnyebbülés hallatszik.

 

- szakmailag képezzük magunkat – ez evidens

- jó bérprogrammal dolgozunk – ez alap

- igyekszünk az ügyfeleink kérésének eleget tenni - ez a szolgáltatás

- nem mi vagyunk a legolcsóbbak, na de a legdrágábbak sem - ez a működésünk alapja.

 

Ezt valójában elmondhatja bárki magáról.

 

De mégis miben vagy(tok) más? Ilyenkor van az, hogy tisztában vagyunk és tudjuk, hogy mitől vagyunk mások, mint a többi bérszámfejtő cég.

  • Bért számfejtünk hisz nekem ez a FLOW.
  • Sok céget bérszámfejtettünk, én (Acsainé Kovács Júlia) személy szerint több céget „építettem” fel a nulláról, és automatizáltam a munkaügyet. 
  • A legtöbb bérszámfejtő csak a bérszámfejtő szoftverrel dolgozik a bér elkészítéséhez. 
  • Mi jelenleg is több szoftverrel dolgozunk, amelynek egy részét mi bocsátjuk rendelkezésre a cégek részére, egy részét pedig az ügyfeleink engedélyével használjuk a  (munkaidő, GPS, tachograf, üzemanyag) kimutatások lekérdezéséhez.
  • Ismerjük a piacon lévő szoftverek előnyeit hátrányait, ezáltal alternatívát nyújtunk.
  • 17 cég már bizalmába fogadott.

 

Folytatjuk………!

 

Ismerjen meg bennünket, sok éves tapasztalat, garancia arra, hogy nyugodtan ránk bízhatja a bérszámfejtést.

 

 

Partnerblog elnevezéssel új bérszámfejtési kérdés-válasz blogot indítunk, amelyben azokat a kérdéseket tesszük közkincsé, amiket a leendő és már meglévő partnereink feltettek részünkre.

 

Kattints IDE és nézd meg kiknek és miért hoztuk létre a partnerbogot.

 

A blogot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a bérszámfejtés iránt érdeklődő ügyfeleink, a feltett kérdések alapján nagyobb és pontosabb képet kapjanak a szolgáltatásainkról.

Szeretnénk ha tudnák, hogy mi nemcsak sofőrt bérszámfejtést készítünk, hanem egyéb alkalmazásban álló munkavállalóinak bérszámfejtését is elkészítjük.

Fontosnak tarjuk, hogy a szolgáltatást igénybevevő partnereinkkel teljes bizalmi kapcsolat alakuljon ki, ezáltal tudok nekik olyan alternatívákat javasolni, amely elősegíti a együttműködést.

A partnerblog havonta egy alkalommal, egy egyszerű könnyed formában, teleszurkált paragrafusok és törvények nélkül igyekszik a leendő és már meglévő partnereinket foglalkoztató kérdésekre válaszolni

Vissza

GYAKORI KÉRDÉS

Nekünk német bérlapra van szükségünk, tudnak ilyet adni nekünk?

 

Természetesen és nem csak német nyelven, hanem angol nyelven is elkészítjük a kívánt bérjegyzéket kérésének megfelelően. 

A bérszámfejtést követően a Ön kérésének megfelelően hagyományos papír alapon borítékban, (vagy anélkül) illetve Pdf. formátumba a cég részére küldve, vagy közvetlenül a munkavállaló saját e-mail címére jelszóval védet elektronikus formában, mellékeljük a jelenléti íveket, amely a tachográf kártya adatai alapján, a jogszabálynak megfelelően mutatja a vezetési és pihenőidőt, illetve kérés alapján a kért küldési formában a bérlapokat.

A könyvelési és bérszámfejtési feladatoknak a kiszervezését azoknak ajánljuk, akik költséghatékonyságot szeretnének elérni az adminisztráció területén. Szeretnének folyamatos szakmai támogatást és tanácsadást kapni jogszabályi változásokról. Szeretnének olyan könyvelővel, bérszámfejtővel dolgozni  aki ismeri a szállítmányozási ágazat szabályait.


 

Természetesen vállalunk, tisztában vagyunk vele, hogy nem minden munkavállaló tartozik az AETR jogszabály hatálya alá. Részünkről ez egy plusz tudás, hogy tudjuk kezelni az ágazati törvény alapján alkalmazott munkavállalók számfejtését is. Ismerjük az ágazati törvényt, tisztában vagyunk a tachográf adatok jelzéseivel, a vezetési és pihenőidő fogalmával. Rendelkezünk több szolgáltató GPS-rendszerével.  

Alapesetben felkeressük leendő partnereinket és átbeszéljük a legfontosabb kérdéseket, tájékozódunk a rendelkezésükre álló GPS és egyéb szoftveres rendszerekről. Megbeszéljük az alkalmazottak jelenlegi munkaidejét, tachográf adatok alapján.

Igen, bérszámfejtés teljes cégre kiterjedően. Napi kapcsolatban állunk az általunk bérszámfejtett vállalkozások munkavállalóival, és válaszolunk azokra a kérdésekre, amelyeket felénk intéznek. A leggyakoribb kérdések a személyi jövedelemadóval, nyugdíjjal, gyermekellátásokkal, munkáltatói igazolásokkal és végrehajtói letiltással kapcsolatosak, amelyeket meg is válaszolunk, így könnyítve a helyzetüket.

A kiszervezett tevékenység során nem kell  informatikai beruházásokat erőforrásokat, eszközöket, birtokolnia a vállalatnak, amiket abban az esetben kellene ha saját maga végezné a könyvelési, bérszámfejtési feladatokat. Ez által elkerülhető az adott tevékenységgel kapcsolatos felesleges tőkelekötés, így a vállalat likviditása fokozódik.

Igyekszünk a legkevesebb adatott bekérni cégétől, és amennyiben rendelkezik megfelelő informatikai háttérrel még kevesebb gondja lesz az adatok megküldésével.

Aetrbérszámfejtés

Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

 

Kapcsolat

+36-30-308-7506

infoberszamfejtes (kukac) gmail.com