Bérszámfejtés (AETR munkaidő), Könyvelés, Bér és TB szolgáltatások

Megcsináljuk helyetted: bérszámfejtés szállítmányozó cégeknek

2019.07.15.

Megcsináljuk helyetted: bérszámfejtés szállítmányozó cégeknek

Szállítmányozással, fuvarozással keresed a kenyeredet, sőt, saját céget is életre hívtál, ahol saját alkalmazottak segítségével teljesíted a megbízásokat, de még nincsen minden munkaköre saját embered? Cégvezetőként nem szeretnél olyan feladatokkal foglalkozni, amely az idődet rabolja?

Mi levesszük a válladról a munkavállalóid munkaügyi feladatait! A bérszámfejtést szállítmányozó cégeknek is elvégezzük, és ott segítünk szakmai tudásunkkal, ahol a legnagyobb szükséged van rá.

A bérszámfejtés szállítmányozó cégeknek nélkülözhetetlen, hiszen pontos számításokra van szükség ahhoz, hogy minden, a bérekkel, juttatásokkal, illetve azok adó- és járulékfizetési kötelezettségeivel kapcsolatos elvárásoknak eleget tudjon tenni a cég. Minden cégtulajdonosnak szüksége van egy hozzáértő szakemberre, akinek a segítségével a TB- és a munkaügyeket intézi.  Amennyiben Neked nincs erre a posztra megbízott embered, hagyd ránk a feladatot! Elvégezzük a szabályos működéshez szükséges bérszámfejtést, és gondoskodunk arról, hogy minden rendben menjen.

A honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén lépj kapcsolatba velünk, és kérd bérszámfejtésünket szállítmányozó cégeknek!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!