Bérszámfejtés (AETR munkaidő), Könyvelés, Bér és TB szolgáltatások

Költséghatékony megoldás: szervezze ki a bérszámfejtést!

2019.12.02.

Költséghatékony megoldás: szervezze ki a bérszámfejtést!

Minden munkáltatónak el kell döntenie, hogy milyen módon intézi a könyvelését, illetve az ehhez kapcsolódó feladatokat, például a bérszámfejtést is. A bérszámfejtést lehet házon belül végezni vagy pedig ki is lehet szervezni.

Azoknak, akik bizonytalanok, hogy melyik megoldás éri meg leginkább, szeretnénk felhívni a figyelmét a kiszervezett bérszámfejtés költséghatékony voltára. Miért is ad lehetőséget a spórolásra és a költségvetés okos kezelésére egy ilyen döntés?

Gondoljon bele, hogy mennyi szervezéssel, anyagi áldozattal jár egy állandó apparátus fenntartása! A könyveléssel foglalkozó alkalmazottaknak saját íróasztalra, irodára van szükségük, állandó kiadásokat jelent nemcsak a bérezésük, de a munkájukhoz szükséges eszközök, források biztosítása is, nem beszélve a továbbképzésekről!

Azonban, ha a bérszámfejtést kiszervezi, és külsős csapatra bízza, akkor még hatékonyan spórolni is tud a rendszeres kiadásain! Amennyiben precíz munkát végző, a határidők betartását szem előtt tartó csapatot szeretne bérszámfejtéssel megbízni, keressen fel minket bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Célkitűzésünk,  hogy outsourcing szolgáltatásainkkal személyre szabott, ügyfélközpontú megoldást nyújtsunk partnereink részére, így Ön csökkentheti költségeit, időt és energiát takaríthat meg, melyet a tevékenységi körére tud fordítani, ezáltal fokozni tudja hatékonyságát.

Az ügyviteli feladatok közül a bérszámfejtés kiszervezése a legjelentősebb, és az elmúlt évek alatt folyamatosan növekvő tendenciát mutat.

Az egyre növekvő költséghatékonysági kényszer, jelentős változásokat eredményezett ezekben az arányokban.

költséghatékonyság mellett a megbízó vállalatok a külső szolgáltató legnagyobb hozzáadott értékének a jogszabályi környezet naprakész ismeretét tekintik.

A bérszámfejtés kiszervezése gyakran automatikusan a belső vállalati folyamatok korszerűbbé válását is eredményezi. Számos cégnél már papírmentesen zajlik a bérlapok kiadása, és egyre inkább elterjedtté válik a szabadságok igénylésének és jóváhagyásának elektronikus rendszere is. A feldolgozásra váró adatok összegzése és továbbítása is jellemzően online módon zajlik.

Önnek lehetősége van külső forrás igénybevételére, mely keretében felelősségét szakértőkre bízhatja, csökkentve az ezzel kapcsolatos kockázatokat.

Cégünk bérszámfejtési és humánügyviteli (outsourcing) megoldást nyújthat Önnek. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező dolgozói hátterünk biztosítja ügyfeleink számára hatályos jogszabályoknak való megfelelőséget.

Az outsourcing szolgáltató és a megbízó között létrejövő szerződés pontosan meghatározza a outsourcing tevékenységet ellátó cég feladatkörét és felelősségét.Nem szükséges különböző könyvelő, tárgyi eszköz, számlázó vagy egyéb szoftver licencek megvásárlása, ill. bérlése, ezáltal csökkenek az informatikai beruházási, személyzeti bér- és képzési költségek, a könyveléshez kapcsolódó mindennemű adminisztrációs terhek, irodai rezsiköltségek.

Megszűnik a vállalkozás esetleges alkalmazottaktól való függősége, hiszen a könyvelés kiszervezésnek köszönhetően cégünk biztosítja az esetlegesen szükséges helyettesítést és ezzel az állandó magas szintű szolgáltatást.

Biztosítottá válik a naprakészség a törvények, jogszabályok területén.

Kiemelkedő figyelmet fordítunk a folyamatos, havi rendszerességű továbbképzéseken való részvételre.

Növelhető a diszkréció azáltal, hogy bizalmas adatokhoz (pl. az alkalmazottak béradataihoz) való illetéktelen hozzáférés kizárható.

Vegye fel velünk a kapcsolatot,  kérjen árajánlatot még ma.

 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!