Bérszámfejtés (AETR munkaidő), Könyvelés, Bér és TB szolgáltatások

Készüljön profikkal a hatósági ellenőrzésre: bízza ránk a tachográf kiértékelést!

2019.08.01.

Készüljön profikkal a hatósági ellenőrzésre: bízza ránk a tachográf kiértékelést!

A különböző szállítmányozással, fuvarozással foglalkozó vállalkozásoknál egy esetleges hatósági ellenőrzéskor a tulajdonosok biztosak lehetnek abban, hogy a vizsgálók a tachográfokat és azok adatait is meg fogják tekinteni.
Ha Ön szeretné elkerülni a kellemetlen pillanatokat, és ezért tapasztalt szakemberrel készülne fel a hatósági ellenőrzésre, forduljon hozzánk bizalommal a tachográf kiértékeléshez!

Velünk zökkenőmentesen és költséghatékonyan tud felkészülni a hatósági ellenőrzésekre is. A tachográf kiértékelése során minden olyan részletre kitérünk, amelyeket ellenőrizni fognak a hatóság szakemberei. Ennek köszönhetően velünk jelentős mértékben minimalizálhatja a bírságok kockázatát. A szakértői tachográf kiértékelés a vállalkozás működésére is pozitív hatással van, mert így könnyedén nyomon tudja követni a járművezetők tevékenységét.

 

Spóroljon időt és energiát, készüljön velünk stresszmentesen az ellenőrzésre! A tachográf kiértékeléshez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!