Bérszámfejtés (AETR munkaidő), Könyvelés, Bér és TB szolgáltatások

A precíz bérszámfejtés elengedhetetlen egy jól működő céghez

2019.06.26.

A precíz bérszámfejtés elengedhetetlen egy jól működő céghez

Egy szállítmányozó cég rengeteg másik vállalkozással áll kapcsolatban, a helyzetet pedig tovább bonyolíthatja, ha nemzetközi fuvarokat is végez.

A szállítások során ráadásul rengetegféle termék lapul a raktérben vagy a ponyva alatt, amik különböző pénzügyi kategóriákba esnek. A bonyolult tranzakció-hálózat kibogózásához, a megfelelő adózási és könyvelési részletek elrendezéséhez egy komplett bérszámfejtési szolgáltatás, profi bérszámfejtők kellenek.

 

Egy bérszámfejtési szolgáltatás akkor magas szintű, ha a szakemberek, akik végzik, nem csak a bérezési és juttatási rendszert, valamint az ahhoz kapcsolódó teendőket ismerik, hanem a szolgáltatást igénylő cégről is beható tudásuk van. A profi szakemberek hasznos tanácsokat tudnak adni az adómentes juttatások vagy más, a cég működését segítő támogatások igénybevételéről, illetve képesek elkészíteni a bevételek utáni éves bevallásokat, továbbá kimutatásokat, statisztikákat hozhatnak létre.

 

Mindezeken felül a bérszámfejtési szolgáltatás kiszervezésével még spórolhatsz is! Szakértő munkatársaink el is mondják, hogyan, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!